Monday, 7 August 2017

Sleep.



Assalammualaikum dan haiii semua. Baru siap email conceptual framework yang kurang lengkap dan kurang kepuasan hatian dr lecturer aka supervisor fyp aku nih haa. Huwaaaa. Stress sebab pening. Mengadap dan fokus sangat kat screen laptop T.T 

Niat di hati nak share sikit tentang produk kesihatan dan kecantikan yang sangat berkesan dan yang penting beli kat drugstore je tapi.. Tak mampu dah nak mengadap screen laptop. Lain kali la ye? Tak pun, kalau esok tak ada apa apa, aku update ye? InsyAllah.

Okay la, sekian.Nak tidur. Daaaaa ^^ 

6 comments:

  1. Beli kat drugstore je yang paling penting tau. AT least kalau tak berkesan pun, ia tak memudaratkan muka.

    ReplyDelete
  2. Haha...selamat berehat yer...semoga bangun full recharge =)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahhaa. Alhamdulillah. Terima kasih ^^

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)